ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3106
EURO
34,7665
ALTIN
2.399,83
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
27°C
Adıyaman
27°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Açık
22°C

Gölbaşı’nda çocukların yamaç paraşütü keyfi

Gölbaşı’nda çocukların yamaç paraşütü keyfi
REKLAM ALANI
22.04.2024 09:18
0
A+
A-

ADIYAMAN – Gölbaşı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yamaç paraşütü etkinliği düzenlendi.

23 Nisan kutlamaları kapsamında, Doğa Parkı’nda gerçekleştirilen yamaç paraşütü etkinliği, çocuklara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Çocuklar bu özel günü, gökyüzünde coşkuyla ve doyasıya kutladı.

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesindeki etkinlikte, çocuklar yamaç paraşütü deneyimi yaşadılar ve gökyüzünde özgürlüğün tadını çıkardılar. Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Yaman da bu özel günde çocuklarla birlikte gökyüzüne yükseldiler.

Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çocuklara yamaç paraşütünü tanımak, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı farklı bir şekilde kutlamak için ’23 Nisan’da 23 çocuk gökyüzünde’ projesini uyguladık. Paraşüt firması yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve ulusal egemenliğin simgesi olan bu bayram, aynı zamanda dünyada çocuklara armağan edilen ilk bayramdır.

Haber: İlker Şahin/Gölbaşı-PHA

Kaynak : PHA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.